Μετάλλια

 

6

Ο Πούτιν χρύσωσε τους Ρώσους Ολυμπιονίκες οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 56 μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ο απολογισμός είναι 19 χρυσά, 18 αργυρά και 19 χάλκινα και έτσι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν έδειξε καμία τσιγκουνιά στα δώρα που τους προσέφερε...

 

 

Από μια λευκή BMW X6 στολισμένη με τα Ολυμπιακά σύμβολα περίμενε τους Ολυμπιονίκες στην Κόκκινη Πλατεία. Ο Ρώσος Πρόεδρος κέρασε σαμπάνια τους αθλητές μέσα στο Κρεμλίνο, ενώ θα λάβουν ως ανταμοιβή και χρηματικό ποσό. Για να ανταποδώσουν οι αθλητές του προσέφεραν μια ολυμπιακή δάδα.

 

7

 

«Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υποβληθείτε σε δοκιμασία, δείξατε μια μεγάλη ικανότητα για να πολεμήσετε για την θέση της Ρωσίας στον κόσμο του αθλητισμού,» δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής.

 

8

 

Ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει την αγάπη του στα Γερμανικά μοντέλα αυτοκινήτων μιας και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, είχε δώσει στους Ολυμπιονίκες αυτοκίνητα Audi, ενώ το 2014 Mercedes μετά τους χειμερινούς αγώνες στο Σότσι.

Από την άλλη πλευρά του Αιγαίου ο Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχτηκε τους Έλληνες Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο για να του χαρίσουν μια ελληνική σημαία με τις υπογραφές τους.

 

9

 

Φυσικά και ο Παυλόπουλος ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρος απέναντί τους μιας και τους κέρασε αναψυκτικά. Για σαμπάνια, ούτε λόγος. Μάλλον δεν θέλει να τους χαλάσει την αθλητική – αγωνιστική φόρμα...

 

10

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γενναιοδωρία του πήγε ένα βήμα παραπέρα αφήνοντας τους να βάλλουν σέλφι φωτογραφίες μέσα στο ίδιο το Μέγαρο.

Μπορεί ο Δήμος Δράμας να γκρέμισε μέχρι και την παράγκα που έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη όμως υποσχέθικε ότι θα φτιάξει πολυτελέστατες αθλητικές εγκαταστάσεις το συντομότερο δυνατόν. Έ ξέρετε πώς πάνε αυτά στην Ελλάδα θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς του 2020.

 

11

 

Φυσικά η Άννα δεν πρέπει να στεναχωριέται, ούτε να πιστεύει ότι δεν την κάλεσαν στο Προεδρικό. Ο Προκόπης Παυλόπουλος το είπε ξεκάθαρα ότι δηλαδή θα την δει αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Γαλλία. Δεν μπορεί να λείπει η δική της υπογραφή από την Ελληνική σημαία.

 

12

 

Καλά πήγε η Ελλάδα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες κατακτώντας 6 συνολικά μετάλλια, 3 χρυσά, ένα αργυρό και 2 χάλκινα. Οι ΗΠΑ σάρωσαν, παίρνοντας συνολικά 121 μετάλλια. Ακολούθησε η Αγγλία και η Κίνα, οι οποίες πήραν περίπου 70 μετάλλια συνολικά.

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, ένα χρυσό η Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ.

Ασημένιο ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος είναι από την Κέρκυρα και όχι από τα Γιάννενα, στα 10.000 μέτρα ανοιχτής θάλασσας και από ένα χάλκινο για το πλήρωμα των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή στα 470 της ιστιοπλοΐας.

 

13

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές, είτε πήραν μετάλλιο είτε όχι, οι οποίοι αγωνίζονται σκληρά και εμπνέουν κυρίως τη νεολαία αλλά και όλους τους Έλληνες. Ο αθλητισμός, δηλαδή η συστηματική σωματική καλλιέργεια και δράση, βελτιώνει τη διάθεση μας, ελαττώνει το στρες και μας βοηθάει να συγκεντρωνόμαστε καλύτερα. Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα οφέλη.

Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον η Ελληνική κοινωνία θα βοηθάει, θα παρέχει υποστήριξή και θα στηρίξει περισσότερο τον αθλητισμό.

 

 

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Κλέφτης

 Με ένα Καλάσνικοφ μπορείς να κλέψεις 100 - 200 χιλιάρικα. [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Φόρα κράνος

Το κράνος δεν το φοράμε μόνο για να μην μας γράψει η αστυνομία, [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Σάτιρα

Ζούμε σε ένα σκληρό και δύσκολο κόσμο. Πολλά άσχημα πράγματα [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Οι δυνατοί

 Μία φωτογραφία η οποία είναι πάντα επίκαιρη Από τη μία [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Υπαρξιακό άγχος

Υπάρχουν πολλές αγωνίες και ψυχοπιεστικές καταστάσεις [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Η περίοδος

  -Μπαμπά τι είναι η περίοδος;

-Όταν ο μπαμπάς έχει άδικο [ ... ]

Διαβάστε εδώ!

Hot news

English read more

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

sqarbgzh-CNfrdehiitjakoptrorusrestr

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη