Χρόνια πολλά!!

 136a

Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε μέσα από τα βίντεό μου στο YouTube. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά σχόλια …

 

 

... για τα βίντεο, τους σχολιασμούς και τις παρτίδες παρουσιάζω εκεί. Έτσι λοιπόν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη θετική σας ενέργεια και τη στήριξη· σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω βίντεο.


Πριν λίγες μέρες λοιπόν έλαβα ένα  μήνυμα από κάποιον στο Facebook ο οποίος ήθελε να κάνουμε δύο ώρες μάθημα. Επίσης μου είπε ότι είναι από την καβάλα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή: “τι μπορώ πραγματικά να κάνω εγώ σε κάποιον, μέσα σε 2 ώρες, ο οποίος βρίσκετε σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας;” Για όσους δεν το γνωρίζουν η Καβάλα έχει ένα από τα καλύτερα φυτώρια νέων ταλέντων, αν όχι το καλύτερο, και σίγουρα αξίζουν τα συγχαρητήρια μας για αυτό!

Έτσι λοιπόν προσπάθησα να εκφράσω τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες μου για το μάθημα, διότι προσπαθώ να κάνω καλή δουλειά και όχι κάποιο γρήγορο πασάλειμμα. Τότε έλαβα την εκπληκτική απάντηση: “Ένας φίλος μου γιορτάζει στον οποίο αρέσουν πάρα πολύ τα βίντεο που κάνεις στο YouTube και έτσι σκεφτήκαμε να του κάνουμε ως δώρο ένα μάθημα σκάκι μαζί σου.”

WOW !!

WOW είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς. Δεν ξέρω αν έχει τύχει αυτό σε κάποιον άλλο προπονητή, όμως ήταν μία φοβερή και πάρα πολύ ευχάριστη ιδέα! Tα παιδιά είναι εκπληκτικά kai κάναμε ένα πολύ ευχάριστο μάθημα. Oπότε χρόνια πολλά και πάλι!!


Aναμένω να στείλετε κάποιες παρτίδες σας για να τις δημοσιεύσουμε στο side. Έως τότε ας δούμε μερικές ωραίες παρτίδες από την Ολυμπιάδα στο Μπακού, οι οποίες ήταν οι σχετικές με το μάθημα.

El Debs – Ly

137Παίζουν τα λευκά

 

PGN

 

Muminova - Theissl Pokorna

138Παίζουν τα λευκά

 

PGN

 

Gasimov – Thomson

139Παίζουν τα λευκά

 

PGN

 
Μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεό μου από το κανάλι μου στο YouTube, πατώντας εδώ.

Save

Save

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη