Νέος Σύλλογος

146

Ιδρύετε νέος σύλλογος σκάκι και σας καλούμε όλους αυτή την …

 

 

...Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 13:00 για ελεύθερο παιχνίδι σκάκι. Η νέα αίθουσα του Συλλόγου βρίσκετε στην Καψωμένου 2, στα Ιωάννινα. Όπως ανεβαίνουμε τη Ναπολέων Ζέρβα είναι το τελευταίο στενό αριστερά, λίγο πριν την πλατεία Ομήρου. Είναι στο ίδιο στενό με τον Ιταλό που πουλάει παγωτά.

 

147

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας πολιτιστικής περιόδου, δίνουμε ένα δυναμικό παρόν και συνεχίζουμε τις άοκνες προσπάθειές μας ώστε να στηρίξουμε, να βελτιώσουμε και να αναπτύξουμε το σκάκι στην πόλη των Ιωαννίνων.

 

148

 

Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχετε με κέφι, μεράκι και πάθος, σε ένα μαγικό πολιτιστικό ταξίδι! Ένα ταξίδι, το οποίο μπορεί να συμβάλλει και να απελευθερώσει τις ικανότητές σας σε εκφραστικό, δημιουργικό και αγωνιστικό επίπεδο.

 

149

 

Το σκάκι δεν είναι για έξυπνους, το σκάκι μας κάνει έξυπνους. Και λέγοντας έξυπνους εννοούμε ότι μας βοηθάει να αναπτύξουμε, να καλλιεργήσουμε και να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας σε όλες τις δραστηριότητές μας.

 

150

 

Παράλληλα, αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε μια και κάθε έναν, ανεξάρτητα από την ηλικία του, που επιθυμεί να αρχίσει από εφέτος να παίρνει μέρος στις δραστηριότητές μας καθώς και να μάθει σκάκι.

 

151

 

Έτσι λοιπόν σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου για να τα πούμε από κοντά. Την Κυριακή μπορείτε να ενημερωθείτε και για το πρόγραμμα λειτουργίας μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Άγγελο στο τηλέφωνο 6973489528.

Save

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη