Γενέθλια

56

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των φίλων σκακιού οι οποίοι...

...βρέθηκαν στο Σύλλογο χθες, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, αν και ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή ότι θα πραγματοποιηθούν οι φιλικοί αγώνες. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όσους δεν κάλεσα προσωπικά, αλλά ήταν πραγματικά μία ανάρτηση της τελευταίας στιγμής.

 

57

 

Σειρά έχει τώρα το τουρνουά σκάκι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Παραμυθιά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτό πατώντας εδώ.

 

58

 

Γενέθλια

 

59

 

Ο νέος Σκακιστικός Σύλλογος Πύρρος Ιωαννίνων κλείνει φέτος το Σεπτέμβριο ένα χρόνο λειτουργίας και γι’ αυτό καλεί τα μέλη καθώς και τους φίλους στο Κυριακάτικο πάρτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Συλλόγου.


Θα κόψουμε την τούρτα γενεθλίων μας και θα γίνει η απονομή από το 1ο τουρνουά σκάκι Rising Star. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ. Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες και όχι μόνο στον νικητή.

 

Νέο τουρνουά σκάκι

 

Ξεκινάει νέο εσωτερικό τουρνουά την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου με χρόνο σκέψης μία ώρα για την ολοκλήρωση της παρτίδας και 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.

 

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5 ευρώ. Για τους μαθητές ή τα μέλη του Συλλόγου οι οποίοι έχουν τακτοποιήσει οικονομικά τις μηνιαίες υποχρεώσεις τους, η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν. Εάν για παράδειγμα ένας μαθητής έχει πληρώσει τη μηνιαία συνδρομή του η οποία είναι 15 ευρώ, μπορεί να συμμετέχει δωρεάν στο πρωτάθλημα.

 

Ε.Σ.Ο.

 

Έχουμε αναγνωριστεί από την πολιτεία ως επίσημος Αθλητικός Σύλλογος, όμως ακόμα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα. Το άμεσο και φλέγον ζήτημα είναι η εγγραφή στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.). Για εγγραφή στην ΕΣΟ χρειαζόμαστε 20 νέα δελτία αθλητών. Να σημειώσουμε εδώ ο αθλητής του Συλλόγου είναι κάτι διαφορετικό από το μέλος του Συλλόγου, έτσι λοιπόν έχει διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις.

 

Το δελτίο αθλητή δίνει την ιδιότητα σε έναν άνθρωπο να θεωρείται επίσημα σκακιστής. Επίσης μπορεί να συμμετέχει σε οποιοδήποτε βαθμολογούμενο τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Μπορεί να συμμετέχει στην αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία οικονομική δέσμευση η υποχρέωση για κάποιον ο οποίος θέλει να αποκτήσει νέα Αθλητική Ταυτότητα. Είναι ένα προνόμιο το οποίο προσφέρει ο Σύλλογος μας. Στο μέλλον λογικά θα υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής οπότε η συγκεκριμένη περίοδος είναι η καλύτερη ώστε να γίνεται αθλητές στο σκάκι.


Για να γίνει κάποιος αθλητής χρειάζεται να συμπληρώσει την αίτηση της Ε.Σ.Ο., δύο φωτογραφίες και μία υπογραφή από έναν παθολόγο. Η αίτηση βρίσκεται εδώ και εδώ. Παρακαλώ προσέξτε ότι στη δεύτερη φόρμα η Ομοσπονδία ζητάει πιστοποιητικό γέννησης του αθλητή ή φωτοτυπία ταυτότητας. Όσον αφορά τον παθολόγο, ο Σύλλογος θα αναλάβει να συνεργαστεί με κάποιον συγκεκριμένο ώστε να μην υπάρχει επιπλέον κόστος για τους νέους ενδιαφερόμενους αθλητές.

 

Γενική Συνέλευση

 

Ο Σύλλογος καλεί όλα τα μέλη του να έρθουν στη γιορτή της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου. Όμως είναι κατανοητό ότι κάποιοι θα έχουνε πάει για το τελευταίο τους μπάνιο ή κάποιοι φοιτητές δεν θα έχουν επιστρέψει. Οπότε δεν μπορούμε να ορίσουμε αυτή την ημερομηνία ως ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) για δύο λόγους. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουμε απαρτία και αν δεν έχουμε απαρτία πρέπει να κάνουμε τη δεύτερη Γ.Σ.μέσα σε 8 μέρες, όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου.

 

Εάν έχουμε απαρτία και συμφωνήσουν όλοι, τότε μπορούμε να κάνουμε τη Γενική μας Συνέλευση στις 3ης Σεπτεμβρίου. Σκεπτόμενοι ως σκακιστές, θα είμαστε προετοιμασμένοι για τη Γ.Σ. αυτή την ημερομηνία, παράλληλα όμως θα έχουμε όλες τις επιλογές ανοιχτές στο τραπέζι. Εάν δεν πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, τότε εκείνη την ημερομηνία θα ορίσουμε το πότε θα γίνει η επίσημη Γ.Σ. και όχι πιο μετά από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

Έχουμε δημιουργήσει μία σκακιστική εκδήλωση στο Facebook, στην οποία μπορείτε να πατήσετε ότι θα συμμετέχετε καθώς και να την κοινοποιήσετε στους φίλους σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Παράδειγμα 1

  Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 1

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 3

Παίζουν τα μαύρα

Διαβάστε εδώ!
Παράδειγμα 2

Παίζουν τα λευκά

Διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη