2017

Αποφοίτηση

132

Με περισσότερους από 20 μικρούς μαθητές και περίπου 10 τακτικούς ενήλικες – φίλους του σκακιού μπορούμε να μπούμε ότι κάναμε ένα δυνατό ξεκίνημα. Το ραντεβού ανανεώνεται για το Σεπτέμβριο του 2017, όπου θα έχουμε το πάρτι έναρξης και το πάρτι γενεθλίων του Πύρρου.

Σχολικό

58

Το σχολικό πρωτάθλημα της πόλης μας είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση η οποία μπορεί να φέρει κοντά στο σκάκι τους νεαρούς μαθητές της πόλης μας. Είναι η πρώτη τους επαφή με το παιχνίδι και εάν σε κάποιον αρέσει πολύ το σκάκι, τότε μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται μέσο του Συλλόγου.

Τουρνουά

30

Στο Σύλλογό μας η δικαιοσύνη είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας και του δεσίματος της ομάδας μας. Έτσι λοιπόν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα εσωτερικά πρωταθλήματα.

Βασιλόπιτα

19

Η χρονιά του 2017 ξεκίνησε δυνατά με την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Φάνηκε ότι υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και αστείρευτη θέληση για το άθλημα του σκακιού! Πλήθος κόσμου...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest

Hot news

English read more

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Albanian Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) French German Hindi Italian Japanese Korean Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη