Κριτική

Ας φανταστούμε ότι έχετε δει μια ταινία και θέλετε να την παρατείνετε σε κάποιον φίλο σας. Πώς θα του την παρουσιάζατε; Τι θα του λέγατε γι’ αυτήν;

Θα έπρεπε πρώτα να την αξιολογήσετε, δηλαδή να εντοπίσετε τα θετικά και τα αρνητικά της. Έπειτα θα πρέπει να κρίνετε εάν αυτή η ταινία είναι κατάλληλη για το φίλος σας και τέλος εάν θα του αρέσει.

 

Η αξιολόγηση δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και η κριτική σε κάτι δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% αντικειμενική. Όταν κρίνουμε κάτι ή όταν λέμε τη γνώμη μας για κάτι, αναπόφευκτα, το κρίνουμε σύμφωνα με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Επίσης αξιολογούμε κάτι θετικά ή αρνητικά ανάλογα με το πόσο αυτό άρεσε σε εμάς. Για παράδειγμα εάν δω μια ταινία στην οποία θα ακούσω ένα χέβι μέταλ τραγούδι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την αξιολογήσω θετικά, διότι μου αρέσει το χέβι μέταλ. Όμως δεν νομίζω ότι αρέσει σε όλους το χέβι μέταλ, έτσι δεν είναι; :)

 

Η αρχική ιδέα

 

Η αρχική ιδέα αυτής της κατηγορίας ήταν γίνει μια παρουσίαση αλλά και κριτική των Ελληνικών βιβλίων για σκάκι. Έπειτα όμως σκέφτηκα ότι υπάρχουν τόσα ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα για να κάνει κάποιος κριτική και έτσι σκέφτηκα «γιατί όχι»;

 

Συμμετέχεις κι εσύ

 

Όπως συμφωνήσαμε και πιο πάνω καμία κριτική στον κόσμο δεν μπορεί να είναι 100% σωστή ή αντικειμενική. Ο κάθε άνθρωπος έχει την ξεχωριστή δική του ιδιοσυγκρασία και προσωπικότητα. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να κάτι να αρέσει σε όλους. Εάν όμως μια ταινία την αξιολογήσουν θετικά 100 άτομα, τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό έχει αυτή η ταινία, έτσι δεν είναι; Οπότε σε καλώ να συμμετέχεις, να γράφεις τι δική σου κριτική και να ψηφίζεις, ακριβώς κάτω από τις αναρτήσεις, κατά πόσο σου αρέσει το θέμα που παρουσιάζετε.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS Feed
Κλέφτης

 Με ένα Καλάσνικοφ μπορείς να κλέψεις 100 - 200 χιλιάρικα. [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Φόρα κράνος

Το κράνος δεν το φοράμε μόνο για να μην μας γράψει η αστυνομία, [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Σάτιρα

Ζούμε σε ένα σκληρό και δύσκολο κόσμο. Πολλά άσχημα πράγματα [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Οι δυνατοί

 Μία φωτογραφία η οποία είναι πάντα επίκαιρη Από τη μία [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Υπαρξιακό άγχος

Υπάρχουν πολλές αγωνίες και ψυχοπιεστικές καταστάσεις [ ... ]

Διαβάστε εδώ!
Η περίοδος

  -Μπαμπά τι είναι η περίοδος;

-Όταν ο μπαμπάς έχει άδικο [ ... ]

Διαβάστε εδώ!

English read more

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

sqarbgzh-CNfrdehiitjakoptrorusrestr

Πληροφορίες


Ακολουθήστε


     Google    Facebook    Likendin

     Twitter    YouTube 2    Rss

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Υποστήριξη